ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


scottwills_lichterman_0.jpg
Στις Cosmoroes με σύνθημα Γυρίστε τον Κόσμο Μαζί μας, ανακαλύπτουμε τους προορισμούς των ονείρων σας, εξαντλούμε τη φαντασία σας, καλλιεργούμε την αίσθηση του μοναδικού και σας «χαρίζουμε» ξεχωριστές ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

Επιδίωξή μας είναι να καλύψουμε τις προσδοκίες και του πιο έμπειρου ταξιδιώτη. Μέλημά μας είναι να δίνουμε μοναδικές προτάσεις στα μέτρα σας. Στόχος και άξονας της πορείας η προσφορά υψηλής ποιότητας παροχών. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μέσα στο σύγχρονα εξοπλισμένο γραφείο μας, είναι στη διάθεσή σας για να δώσει τις καλύτερες προτάσεις.

Οι Cosmoroes είναι αδειοδοτημένο πρακτορείο από τον ΕΟΤ, με αρ. ΜΗΤΕ 0727E61001601.

Που είμαστε

Στο Βορειοδυτικό τμήμα της Θεσσαλίας βρίσκεται ο Νομός Τρικάλων. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού κατοικεί στην ομώνυμη πρωτεύουσα. Ο ορεινός όγκος της Πίνδου στα δυτικά του νομού, ο Κόζιακας και τα Τζουμέρκα σε συνδυασμό με τους ποταμούς Ασπροπόταμο, Αχελώο, Πηνειό και Πορταϊκό και το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, μέσα σε ένα από τα ομορφότερα ελατοδάση στην Ελλάδα, προσφέρουν άπειρες δυνατότητες σε κείνους που αγαπούν το φυσικό περιβάλλον και ενδιαφέρονται για υπαίθρια αθλήματα. Στο Βορειοδυτικό τμήμα της Θεσσαλίας βρίσκεται ο Νομός Τρικάλων. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού κατοικεί στην ομώνυμη πρωτεύουσα. Ο ορεινός όγκος της Πίνδου στα δυτικά του νομού, ο Κόζιακας και τα Τζουμέρκα σε συνδυασμό με τους ποταμούς Ασπροπόταμο, Αχελώο, Πηνειό και Πορταϊκό και το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, μέσα σε ένα από τα ομορφότερα ελατοδάση στην Ελλάδα, προσφέρουν άπειρες δυνατότητες σε κείνους που αγαπούν το φυσικό περιβάλλον και ενδιαφέρονται για υπαίθρια αθλήματα. Η πλούσια εκκλησιαστική παράδοση του Νομού, με τους ωραιότερους φυσικούς σχηματισμούς παγκοσμίως, τους βράχους των Μετεώρων (από το 1988 εντάχθηκαν στον Κατάλογο της U.N.E.S.C.O. ως τμήμα της Παγκόσμιας Φυσικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς), οι αρχαιολογικοί χώροι, οι τοξωτές γέφυρες, η πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, απηχούν στον τρόπο ζωής των κατοίκων του νομού. Είναι ένας προορισμός που προσφέρεται για όλο το χρόνο. Η δροσιά και τα κρυστάλλινα νερά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το άφθονο χιόνι τους χειμερινούς μήνες. Η Ιστορία, τα ειδυλλιακά τοπία, τα μνημεία σε συνδυασμό με τη φιλοξενία σε πολυτελή και παραδοσιακά καταλύματα του Νομού, οι τοπικές λιχουδιές με ντόπιο κρασί και τσίπουρο θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη. Στην καρδιά της πρωτεύουσας του Νομού, στην ήσυχη πόλη των Τρικάλων βρίσκονται οι Cosmoroes όπου σε ένα ήρεμο περιβάλλον έχουμε τη δυνατότητα με το έμπειρο προσωπικό μας να Σχεδιάσουμε, να Συντονίσουμε και να Πραγματοποιήσουμε τον προορισμό που ονειρευτήκατε.