Εισερχόμενος τουρισμός

Οι COSMOROES φροντίζουν για τη φιλεξενία πολλών ταξιδιωτών από το εξωτερικό στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την οργάνωση της διαμονής, των περιηγήσεων και των διακοπών τους στην χώρα μας.

Το Τμήμα Εισερχόμενου Τουρισμού στις COSMOROES στελεχωμένο με επαγγελματίες, είναι σε θέση να προγραμματίζει και να εκτελεί προγράμματα.

Προτείνουμε & εξασφαλίζουμε:

Πόλεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος.Διαμονή υψηλού επιπέδου Προϋπολογισμό.

Λειτουργικές λύσεις.Σχεδιασμό και διαχείριση όλων των αναγκών του συνεδρίου.

Οπτικο - ακουστική τεχνολογία και επικοινωνία.

Προώθηση -Διαφήμιση.

Εξαιρετική φιλοξενία - Εκδηλώσεις.

Διασκέδαση - Γαστρονομία.

Συντονισμός επιστημονικού προγράμματος.

Σύγχρονη αντίληψη - Άριστη οργάνωση.

Συνέδρια - Εκδηλώσεις.

Μπορούμε να αναγνωρίσουμε το συνέδριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.Οργανώνουμε για εσάς και το προσωπικό της εταιρίας σας, την συμμετοχή σας παρέχοντας υπηρεσίας εγγραφής, διαμονής, μεταφορικών μέσων κ.λ.π. Επιπλέον μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες VIP, μεταφορές, συμμετοχή σε συνοδευτικά προγράμματα και βεβαίως εκδρομές πριν ή μετά από τα Συνέδρια στον τόπο που τα φιλοξενεί. Το προσωπικό ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε ατομική δραστηριότητα που επιθυμείται στη χώρα μας. Στην Ελλάδα με τις μαγικές τοποθεσίες και τις αξέχαστες ομορφιές προτείνουμε μοναδικές προτάσεις διακοπών, ξεκούρασης και απόλαυσης.Σε αρχαιολογικούς χώρους, σε παραλίες, σε γραφικά χωριά, σε δάση, σε νησιά, σε πόλεις, παντού στην Ελλάδα, το γραφείου μας είναι πάντα κοντά στους πελάτες μας με ολοκληρωμένα προγράμματα για κάθε επιθυμία.

  • Εισερχόμενος τουρισμός